Terug naar overzicht

Blue Governance & Structuur

Duidelijkheid voorop!

Elke organisatie heeft belang bij goed leiderschap en een inzichtelijke structuur. Dat heeft juridische aspecten, maar ook andere krachten spelen daarbij een belangrijke rol. De juiste man/vrouw op de juiste plek, goede afspraken over advies en/of toezicht en duidelijke afspraken over directievoering en opvolging zijn belangrijke elementen.

Bij familiebedrijven is de lange termijnvisie en strategie van de familie een bepalende factor. Wie bepaalt die? Hoe wordt daarover gecommuniceerd? Fiscale optimalisatie betekent niet altijd maatschappelijk acceptabel of rust in de familie.

Bij start-ups en scale-ups is er vanuit de financierende partijen vaak behoefte aan communicatie, inzicht en sturings-momenten. Dat vereist hele andere, maar evenzeer duidelijke en scherpe vastlegging van afspraken en voorwaarden.

Bij non-profit organisaties spelen vaak weer andere factoren een rol. Bijzondere branche-aspecten, maar ook specifieke regelgeving qua toezicht en financiering zorgen voor een bijzonder dynamiek. Wij voelen ons daarbij als een vis in het water.

Wij adviseren u over inrichting en invulling van de structuur, maar ook de bijbehorende governance en instrumenten. Zodat alle partijen zekerheid hebben.

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, Advocaten en Adviseurs met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen