Terug naar overzicht

Blue Collect

De kracht van intensieve incasso op niveau

Soms is het nodig: een zakelijke maar hele scherpe benadering om te zorgen dat uw facturen betaald worden. Als eerste en volledig. En inclusief de kosten.

Dat vereist autoriteit en kracht. En die kracht ligt in het feit dat wij als advocaten heel snel kunnen schakelen en juridische drukmiddelen kunnen toepassen. En dat weet uw debiteur ook. Vaak is dus één actie van onze incasso specialist al voldoende om snelle betaling te realiseren.

Soms zijn er stevigere maatregelen noodzakelijk. Daarvoor hebben wij voor de B2B-incasso een succesvolle aanpak ontwikkeld met onze Blue Collect; daarmee voorkomen we vaak procederen. Met hele strakke termijnen en opvolgacties wordt uw debiteur heel duidelijk gemaakt dat uw factuur snel betaald dient te worden: de kosten daarvoor zijn voor rekening van de debiteur.

Geen maandenlange onzekerheid meer. Wij geven u binnen 1 maand duidelijkheid over betaling. Direct, of we starten de procedure bij de rechtbank, natuurlijk in overleg met u. Dat duurt langer, maar ook dan zorgen wij ervoor dat u duidelijkheid krijgt.

Kiest u voor Blue Collect, dan bent u verzekerd van:

  • telefonische bereikbaarheid van uw advocaat, altijd en overal
  • altijd online toegang tot uw incassozaken
  • altijd overleg en de beslissing: ‘incasso met behoud van de relatie’ of rücksichtslos incasseren
  • hoog kwaliteitsniveau en maatwerk altijd gegarandeerd.

Wij nemen uw zorgen uit handen, zodat u met een gerust hart kunt doen waar u goed in bent: uw eigen business.
En dat met duidelijkheid over de kosten. Daarover maken we vooraf duidelijke afspraken met u en die kunnen variëren van een permanente ondersteuning voor een vaste fee tot tijdsafhankelijk.
En, een groot deel van het succes zit ook in een goede inrichting van uw debiteurenbeheer en credit management. Ook dat kunnen we samen met u of goed inrichten en afstemmen op een naadloze overgang met Blue Collect.

Wij incasseren het graag voor u! Neem contact op via Öznur Senyurt of Noa Vrancken

Laatste blogs gerelateerd aan Blue Collect

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, advocaten en juristen met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen
Chat openen
1
Vragen? Stel ze nu, wij beantwoorden ze graag!