bedrijfsjurist

Out of the Blue: welkom Jorn van der Wal

Wij hebben ons team versterkt met een nieuwe collega. Jorn van der Wal zal zich hoofdzakelijk bezighouden met ondernemingsrecht als advocaat voor bedrijven, inclusief contracten, onderhandelingen en aansprakelijkheid. Maar ook in het arbeidsrecht kunt u hem tegenkomen bij o.a. ontslag, bedrijfsadvies en CAO’s. Ook buiten werktijd staat Jorn zijn mannetje op het voetbalveld, zowel als speler maar ook als trainer/coach. Jorn is fanatiek en een echte teamspeler: dat past prima bij Blue Legal. Daar vertelt hij u graag zelf meer over.

Over Jorn

Mijn naam is Jorn van der Wal. Ik ben geboren in Breda en opgegroeid in Zevenbergen, waar ik nu ook altijd nog woon. Naast mijn werk als advocaat voetbal ik in het eerste elftal van Seolto en ben ik ook al ruim tien jaar als jeugdtrainer actief. Verder ben ik regelmatig te vinden bij regionale pubquizzen, padel ik af en toe in mijn vrije tijd en bezoek ik regelmatig escaperooms door heel Nederland.

Uitdagingen, samenwerken en het oplossen van problemen kom ik niet alleen in mijn vrije tijd tegen. Dit is ook de dagelijkse praktijk voor mij als advocaat. Ik ben blij en trots om daarbij deel uit te maken van het team van Blue Legal. De moderne, toegankelijke en deskundige werkwijze van Blue Legal spreekt mij enorm aan, zeker nu dit onderscheidend is binnen de stiekem toch wel heel traditionele branche. Het belang van klanten staat bij Blue Legal voorop en dat belang behartigen wij ook echt als team, zonder klassieke hiërarchie. Wij proberen daarbij zoveel mogelijk als adviseur naast onze klanten te staan. Procederen kan daarbij een sterk middel zijn, maar kan vaak voorkomen worden door vroegtijdig betrokken te zijn.

Ik werk voornamelijk voor ondernemers en houd mij dus ook bezig met het ondernemingsrecht. Denk daarbij onder meer aan het meekijken met alle zaken rondom contracten, het voeren van onderhandelingen en/of eventuele aansprakelijkstellingen. Ik krijg energie van het meedenken en samenwerken met onze klanten. Daarvoor is het van belang om te weten hoe een beslisser denkt en waar zijn/haar prioriteiten liggen.

Naast mijn werk voor de sectie ondernemingsrecht, houd ik mij ook bezig met het arbeidsrecht. Het begeleiden van ontslagzaken, advisering over de dagelijkse bedrijfsvoering, de overgang van onderneming en collectieve arbeidsovereenkomsten (cao’s), zijn voor mij eveneens bekend terrein.  Samen met onze klanten de balans vinden tussen principekwesties en een pragmatische aanpak, is wat het arbeidsrecht voor mij enorm leuk en uitdagend houdt. Zeker nu het arbeidsrecht constant in beweging is.

Ik kijk uit naar mijn tijd bij Blue Legal in het prachtige Breda. Mocht u kennis willen maken of tegen juridische zaken aanlopen, schroom dan niet om contact op te nemen. Ik help u graag op weg!

Gespecialiseerde bedrijfsjuristen

Bij Blue Legal krijgt u niet alleen scherpe advocaten, maar ook gespecialiseerde bedrijfsjuristen. Dat geeft een andere insteek, en daardoor een veel bredere blik. Dat is wat ons onderscheidt van de veel andere kantoren. Door deze combinatie kunnen wij een dieper inzicht krijgen in uw bedrijf en u daarom nóg sneller en scherper adviseren en handelen in uw zaken. Wij hebben gespecialiseerde bedrijfsjuristen die u kunnen helpen met al uw juridische vragen. Zeker als u ons Blue Service abonnement heeft. Dan heeft u namelijk altijd iemand van ons team van specialisten op verschillende rechtsgebieden ter beschikking die niet alleen verstand heeft van uw (lopende) zaken, maar ook uw organisatie goed kent. Wij zorgen voor een vast aanspreekpunt voor al uw vragen.

Detachering

Natuurlijk kunnen wij ook juridische ondersteuning bieden bij juridische kwesties als juridische documenten opstellen. Voor HR, contracten, legal house keeping, corporate affairs etc. Maar natuurlijk ook ter ondersteuning en advisering als bedrijfsjurist van de directie of bij concrete projecten. We richten dit graag op maat met u in. Onze bedrijfsjuristen zijn dan uw scherpe sparringpartners die u behoeden voor eventuele juridische risico’s. Bovendien weten zij precies welke richting uw branche uitgaat en denken zij met u mee. Jorn zal hierin een belangrijke rol spelen en we vertellen er natuurlijk graag meer over. Een telefoontje is zo gedaan! Jorn is rechtstreeks bereikbaar op j.vanderwal@blue-legal.nl.

Vragen rondom onze oplossingen? Wilt u sparren over een bepaald onderwerp of heeft u advies nodig? Onze specialisten staan voor u klaar! Neem gerust contact op met ons.

Meer weten? Advies nodig? Neem contact op!

Dit was slechts een deel van wat wij u kunnen vertellen. Meer weten?
Wij antwoorden graag, neem vrijblijvend contact op!

Blog reactie

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*

Chat openen
1
Vragen? Stel ze nu, wij beantwoorden ze graag!