Out of The Blue – Even voorstellen | Sirin Al Moubarak - Blue Legal

Out of The Blue – Even voorstellen | Sirin Al Moubarak

Mijn naam is Sirin al Moubarak. Ik ben opgegroeid in Eindhoven en ik woon nu inmiddels al een jaar in het mooie ’s-Hertogenbosch samen met mijn vriend. Mijn hobby’s zijn zeer divers: van hardlopen, yoga, en krachttraining tot tekenen en het lezen van een goed boek. Verder houd ik van reizen en gezellige avonden met vrienden en familie.

Ik heb twee masteropleidingen afgerond in zowel Ondernemingsrecht als International Business Law. Voor beide masters heb ik de onderscheiding ‘met genoegen’ mogen ontvangen. Gedurende mijn studie heb ik meerdere stages gelopen bij advocatenkantoren, waaronder bij een advocatenkantoor in Colombia. Na het afstuderen heb ik werkervaring opgedaan in het internationaal handelsrecht en compliance bij een bank. Hierna ben ik aan de slag gegaan als legal counsel voor een multinational in elektrotechniek. Per januari 2020 ben ik werkzaam bij Blue Legal als Specialist Contracten- en Ondernemingsrecht.

Ondernemen gaat gepaard met het nemen van risico’s. Echter, dient het nemen van juridische risico’s voor commerciële doeleinden zeer zorgvuldig te gebeuren. Wanneer is een risico aanvaardbaar? Dat ligt aan de branche van de cliënt en de bewoording van de overeenkomst. Ik duik daar graag in en voorzie de cliënt van praktisch en doortastend advies zodat de risico’s geminimaliseerd worden. Verder vind ik het belangrijk dat bij het aangaan van overeenkomsten de juiste verwachtingen worden geschept tussen de partijen. Door duidelijke afspraken te maken, vermijd je conflicten gedurende de uitvoering van de overeenkomst. Dat is uiteindelijk wat we allemaal willen toch?

Meer weten? Advies nodig? Neem contact op!

Dit was slechts een deel van wat wij u kunnen vertellen. Meer weten?
Wij antwoorden graag, neem vrijblijvend contact op!

Blog reactie

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*

Chat
1
Heeft u zakelijke vragen? Neem contact met ons op.