Out of the blue: Voorbereid de zomer in!

Bij ons seminar over de actualiteiten arbeidsrecht vertelden we er al uitgebreid over: de nieuwe wet transparante arbeidsvoorwaarden. Veel uit die Europese wet is gericht op de zuidelijke landen, maar ook voor Nederlandse werkgevers dienen nog wel wat aanpassingen doorgevoerd te worden in hun arbeidscontracten en/of personeelshandboek. In de eerdere blog van Margot Verhoeven hebben we al wat punten benoemd. In deze eerdere blog over de nieuwe wet transparante arbeidsvoorwaarden kunt u ook onze gratis factsheet vinden. Zo gaat u voorbereid deze nieuwe wet in!

Blue Service: ook voor de nieuwe wet transparante arbeidsvoorwaarden

Uiteraard weet u ook van onze Blue Service af. Hierbij betaalt u een vast bedrag per maand en heeft u altijd toegang tot uw eigen bedrijfsjurist. Hoe fijn is dat? Onze klanten ontvangen binnenkort meer informatie over de nieuwe wet transparante arbeidsvoorwaarden als onderdeel van onze Blue Service, met daarbij tips over zaken die waarschijnlijk moeten worden aangepast.
Bent u (nog) geen Blue Service klant dan verzorgen we dat laatste natuurlijk ook voor u: we hebben daarvoor verschillende standaardoplossingen in het leven geroepen om dit voor u op een aantrekkelijke manier te regelen met onze Personeelshandboek oplossingen.

Zomermaanden? Genoeg te doen!

Zoals we in de nieuwsbrief van afgelopen maand schreven is dit hét moment om die vragen en juridische kwesties die nog steeds op uw lijst staan, goed aan te pakken en met ons te overleggen. Zo hebben we de afgelopen weken met verschillende cliënten al een nieuw personeelshandboek opgesteld, een samenwerkingscontract uitgewerkt en een herstructurering opgestart. Ook bereiden sommige werkgevers zich voor op de veranderingen die de afgelopen tijd noodzakelijk zijn geworden. Zoals het verplaatsen van productie en de flexibilisering van de organisatie, maar ook het inrichten van werknemersparticipatie om de goede medewerkers te behouden en deze op een positieve manier aan het bedrijf te binden.
Tot slot zijn juist de zomermaanden vaak bij uitstek geschikt om de legal compliance / risk compliance verder op orde te brengen met een compliance check. Dus, voor de thuisblijvers: genoeg te doen.

Meer weten over de nieuwe wet transparante arbeidsvoorwaarden? Bel, chat of mail met Margot Verhoeven, zij vertelt u er graag alles over. Voor overige vragen zijn wij natuurlijk ook altijd bereikbaar! +31 (0) 76 521 35 36.

Meer weten? Advies nodig? Neem contact op!

Dit was slechts een deel van wat wij u kunnen vertellen. Meer weten?
Wij antwoorden graag, neem vrijblijvend contact op!

Blog reactie

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*

Chat openen
1
Vragen? Stel ze nu, wij beantwoorden ze graag!