Welkom...

Blue Legal Lanceert PaaS

Home » Nieuws » Blue Legal Lanceert PaaS
17-02-2020

Privacy omzetten in winst? Compliant zijn levert meer voordelen op dan je denkt. De markt en klanten reageren natuurlijk op vertrouwen en een goede reputatie. Maar niet alleen dat. Wij hebben de oplossingen om met privacy producten en diensten de vertaalslag te maken naar de toegevoegde waarde voor jouw bedrijf. Met onze Privacy as a Service ‘PaaS’ zit je goed.

DUS: de conversie van regelgeving naar een sterkere positie op de markt van jouw bedrijf. Snel denken en scherpe oplossingen vormen onze praktische aanpak.

Hoe?

Door onze ervaring met privacy, maar ook door marktonderzoek hebben we goed bekeken wat klanten graag willen. Niet alleen klanten, maar ook de markt. Onze producten en diensten hebben wij op deze behoefte van de markt en van klanten afgesteld. Hierdoor bieden wij onze oplossing gericht aan.

Privacy as a Service (PaaS)

Blue Legal biedt jou je eigen privacy manager! Wat houdt dat in? Wij zorgen voor een privacy manager die jouw bedrijf kent, het privacybeleid en de registers up-to-date houdt, verwerkersovereenkomst beoordeelt, en die bovendien ook nog eens toegang heeft tot onze bibliotheek van modellen, verklaringen en best practices. Ook kan PaaS in-house bij jouw bedrijf worden uitgevoerd of vanuit Blue Legal Advocaten. Met de PaaS service stellen wij jouw wensen voorop en zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf altijd AVG/GDPR compliant blijft.

Naast de PaaS bieden we ook apart af te nemen privacy producten aan.

Privacybeleid

Om de interne én externe privacy op orde te krijgen bieden wij verschillende opties, die passend gemaakt kunnen worden voor jouw bedrijf. De eerste stap is altijd een inventarisatie, waarbij wordt bepaald wat de hoeveelheid en aard van de data is. De tweede stap is implementatie door documenten op maat te maken aan de hand van de branche, het bedrijf en de dienstverlening. Ontzorgen van de klant staat hierbij centraal, wat inhoudt dat wij zelfs actielijsten aanleveren om het traject gemakkelijker te maken.

Baronielaan 139
4818 PD Breda (NL)

BTW-nummer: NL818590014B01
KvK: 20148092

office@blue-legal.nl
  +31 (0) 76 521 35 36
  +31 (0) 76 564 91 89
Volg ons op: