Algemene Voorwaarden

Recent adviseerden wij een grotere technische onderneming over de door haar sinds jaar en dag gehanteerde algemene voorwaarden. 

Aanleiding voor deze tussentijdse screening was het feit dat de onderneming in kwestie in de loop der jaren haar activiteiten had uitgebreid en zich afvroeg of haar algemene voorwaarden nog wel up to date waren.

De firma in kwestie verkocht groot technisch materieel, maar was er in de tussentijd ook toe overgegaan het materieel te gaan verhuren en verleent daarnaast ook onderhouds- en servicediensten. 

Een grondige revisie van de algemene voorwaarden was dus absoluut geen overbodige luxe!

Bij de gelegenheid pasten wij ook meteen de voorwaarde betreffende de incassokosten bij wanbetaling aan, dat niet meer aan de geldende, nieuwe  wet- en regelgeving voldeed en zorgden we dat het geheel transformeerde tot een gestructureerd, hanteerbaar en leesbaar geheel.

Periodiek onderhoud is ook bij algemene voorwaarden soms nodig! Wij verzorgen dit voor u tegen een sympathiek tarief en verzorgen als sluitstuk een presentatie van de (gewijzigde) algemene voorwaarden bij u ter plaatse. 

 

Meer weten? Advies nodig? Neem contact op!

Dit was slechts een deel van wat wij u kunnen vertellen. Meer weten?
Wij antwoorden graag, neem vrijblijvend contact op!

Blog reactie

"*" geeft vereiste velden aan

Volledige naam*

Chat openen
1
Vragen? Stel ze nu, wij beantwoorden ze graag!