« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jaarlijks Seminar Bedrijfsoverdracht: verkoopklaar in en na coronatijd

3 juni 2021: 08:30 - 10:30

Gratis

Inleiding

De “WAKE-UP CALL”!

Ondanks Covid19 is de dealmarket vanaf Q4 2020 weer hard aangetrokken. Niet alleen door de invloed van de lage rente, maar zeker ook door de cash bij investeerders en ondernemers met lef, die juist nu stappen durven te zetten. Wij zien veel ontwikkelingen, die we graag met u delen.

Van een “lockdown” op de dealmarket is gelukkig al lang geen sprake meer. Zowel kopers als verkopers laten zich gelden en met name strategische kopers slaan nu hun slag. Slimme verkopers kunnen daar dus hun voordeel mee doen. Wij zien ook dat corona heeft geleid tot een wake-up call: verkopers beseffen dat het moment is gekomen om hun pensioen veilig te stellen!

Toch heeft corona wel degelijk invloed op een aantal aspecten van het verkoop- en overnameproces. Dit zien we terug in de diverse fases. Niet alleen in de DD-fase, maar ook daarvoor al bij de waardebepaling, de financierbaarheid en uiteraard in de verkoopdocumentatie. U kunt daar goed op voorsorteren.

In ons seminar van dit jaar gaan we in op de ontwikkelingen en uw praktijkvragen over de invloed van Covid19 op het proces. Geschikte dealstructuren, impact op timing, doorlooptijd en financiering, efficiënte waarde-optimalisatie en de beperking van de zogenaamde corona-risico’s.

Onze specialisten geven u praktische tools, tips & tricks waarmee u de coronaklippen in het verkoop- en overnameproces kunt omzeilen en tijdig en goed voorbereid kunt voorsorteren op een succesvolle transactie in deze bijzondere tijd.

Klik hier voor de presentatie van het Seminar

Programma

8.30 – 8.35 uur Aanvang
8.35 – 9.20 uur Jan van Wijngaarden en Bart Koreman; “corona-impact op ondernemingswaarde, verkoopbaarheid en dealstructuur”
9.20 – 9.30 uur Pauze
9.30 – 10.15 uur Jurgen van Asten en Pricilla Sadhoe; “corona-impact op transactiedocumenten (corona-garanties, MAC, opschortende voorwaarden)
10.15 – 10.30 uur vragen

De sprekers

Gegevens

Datum:
3 juni 2021
Tijd:
08:30 - 10:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Blue Legal
Telefoon
076 5213536
E-mail
seminars@blue-legal.nl

Locatie

Online