Terug naar overzicht

Maritiem

Maritiem

Iedere branche is anders. De manier van zaken doen, de financieringsconstructies, bijzondere regelgeving, lokale mores, specifieke contracten, technische aspecten en vooral vaak ook vaktermen maken het voor een buitenstaander moeilijk om snel en goed te adviseren of een contract op te stellen. Of, onverhoopt, te moeten procederen.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed ter zijde staan met goede contracten, heldere afspraken en (internationale) onderhandelingen. Of het nu gaat om een grote investering in uw bedrijf, een samenwerking met een grote opdrachtgever, een conflict met een afnemer, de financiering van een bouw of eenvoudigweg goed en sterk advies over de aanpak van uw situatie, wij kennen het klappen van de zweep, in vele talen en culturen.

We denken graag met u mee.

Neem vrijblijvend contact op met Jan Gerrit Kroon of Mariette Corbeij-Beukers.

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, advocaten en juristen met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen