Terug naar overzicht

Maritiem

Maritiem

Iedere branche is anders. De manier van zaken doen, specifieke wetgeving, de financieringsconstructies, bijzondere regelgeving, lokale gewoontes, specifieke contracten, technische aspecten en vaktermen maken het voor een buitenstaander moeilijk om snel en goed te adviseren, een contract op te stellen of te moeten procederen.
Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij dat wel. We kunnen u goed ter zijde staan met goede contracten, heldere afspraken en (internationale) onderhandelingen.

Of het nu gaat om een grote investering in uw bedrijf, de samenwerking met een grote opdrachtgever, een conflict met een afnemer, de financiering van een nieuwbouw of refit of eenvoudigweg goed en sterk advies over de aanpak van uw situatie, wij kennen het klappen van de zweep, zowel in Nederland als internationaal.

Als ‘watersport advocaat’ zijn we gespecialiseerd in contracten en geschillen m.b.t. aankoop en verkoop van zeilboten en motorboten, pleziervaart, de HISWA voorwaarden, schade- en verzekeringskwesties, keuringen, gebreken, nautische bouw, refit en reparatie.

Vanuit onze positie en expertise zijn we volstrekt onafhankelijk en treden we op voor alle partijen in de markt. En dat geeft een groot voordeel voor u!

Neem vrijblijvend contact op met Jan Gerrit Kroon of Mariette Corbeij-Beukers.

Blue Legal: Denken in oplossingen

Alleen als je je echt specialiseert, kun je de beste zijn. En dat kan alleen als je je vak ook echt leuk vindt. Blue Legal bestaat uit specialisten. Met plezier in hun werk. Specialisten, advocaten en juristen met oog voor de mens. Dat maakt ons anders.

De wereld, en dus ook uw markt, verandert razendsnel. Continu! Voorop lopen, beter zijn, winnen vraagt om focus en lef. Wij ondersteunen onze klanten daarbij. Onze waarde ligt tegenwoordig niet in wat we weten, maar wat we met onze specialistische kennis en ervaring voor u kunnen doen.

Lees meer over ons

Neem vrijblijvend contact met ons op

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
office@blue-legal.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen