Welkom...

Blue Service: altijd uw eigen bedrijfsjurist!

EIn iedere organisatie zijn er juridische vragen. Altijd. Van eenvoudige geschillen tot complexe contracten. Veelal is het mogelijk het zelf uit te zoeken of uit te voeren, maar dat is ook vaak lastig en tijdrovend. En vaak weet u uiteindelijk toch niet zeker of het antwoord of contract ook echt klopt.

Daarvoor hebben wij al 15 jaar onze Blue Service. Wij zijn er om u te ontzorgen; wij zorgen er voor dat uw organisatie en processen verder kunnen met duidelijkheid over risico's en aanpak. Met snelle en duidelijkelijke oplossingen. Met onze Blue Service heeft u bovendien niet 1 bedrijfsjurist, maar een heel team van specialisten achter de hand. Of de vraag nu gaat over een specifiek contract, HR-ondersteuning of een privacy-issue,  het antwoord is met 1 muisklik of telefoontje altijd dichtbij!

Denken in oplossingen

Dat staat voorop. Altijd. 90% van alle juridische issues heeft niets te maken met conflicten, maar met de goede inrichting van de organisatie. Duidelijke positionering, goede contracten en heldere afspraken zijn essentieel, zeker naar mate de organisatie groter is en/of groeit. Wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart kunt slapen, omdat u weet dat uw zaken goed geregeld zijn.

En, mocht het toch een keer echt scherp worden, dan kunt u bovendien rekenen op een team hele scherpe en ervaren advocaten om uw belang maximaal te beschermen. Advocaten die uw organisatie en branche al kennen, en daarmee net dié voorsprong hebben waarmee u het verschil kunt maken. 

Als uw vaste adviseur kennen wij uw organisatie en weten wij uw vragen en situatie in de juiste context te plaatsen. En dat zorgt ervoor dat u er ook daadwerkelijk iets aan heeft. Hierdoor krijgt u altijd snel een concreet advies of een goed contract. Want, goed en snel antwoorden vereist niet alleen specialistische kennis, maar vooral ook inzicht, ervaring en gut-feeling in wat voor uw organisatie belangrijk is.

En, op basis van een fair-use-policy kan iedereen in uw organisatie er gebruik van maken. 

Extern of in-House

Dat doen we vanuit onze locatie of in de vorm van detachering bij u in de eigen organisatie. Dan heeft u uw eigen specialist nog dichterbij en zijn de lijntjes nog korter. Wij vullen dat altijd in overleg met u in. mr. Jan Gerrit Kroon bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Met Blue Service bent u verzekerd van:

  • eerstelijns juridisch advies per telefoon. Korte lijnen, praktisch en snel antwoord op uw vragen per telefoon of mail
  • standaard tekstfragmenten en - beoordelingen
  • onbeperkt beschikking over onze maatwerk-modellen: door uw specialist opgestelde documenten voor de praktijk. 1 telefoontje is genoeg!
  • basis contractsadvies
  • 10% korting op al onze andere diensten en producten
  • enkele malen per jaar inhoudelijke workshops

Afhankelijk van de omvang van uw organisatie en wensen kennen we de volgende oplossingen:

Small Business

Vast maandtarief van € 125,-:
10% korting op al onze diensten en producten

Fair Use Policy voor alle individuele, 1e lijns, vragen op werkdagen tussen 09.00 uur en 11.00 uur.
Voor organisaties tot 10 werknemers
MKB

Voor organisaties vanaf 10 werknemers.

Fair Use Policy voor: alle 1e lijns vragen per telefoon of e-mail tussen 09.00-17.00 uur;
quickscans voor zakelijke correspondentie en contracten;
twee in-house workshops over relevante onderwerpen.
Vast maandtarief vanaf € 250,-
10% korting op al onze diensten en producten
Maatwerk
 
Voor grotere organisaties en/of totale juridische ontzorging voor een vaste prijs per maand.
Afhankelijk van de bedrijfsomvang en activiteiten bepalen wij met u een vaste prijs voor alle reguliere juridische vragen, adviezen en procedures.
U heeft niet één bedrijfsjurist tot uw beschikking, maar een heel team specialisten. En dat vaak voor minder dan het jaarsalaris van een goede bedrijfsjurist.
Vast maandtarief
10% korting op al onze diensten en producten
Jan Gerrit Kroon (076-521 35 36 of j.g.kroon@blue-legal.nl) vertelt u er graag meer over.  
 

 

Verlengde Poolseweg 40
4818 CL  Breda (NL)

BTW-nummer: NL818590014B01
KvK: 20148092

office@blue-legal.nl
  +31 (0) 76 521 35 36
  +31 (0) 76 564 91 89
Volg ons op: