Welkom...

Aanpak

Toegevoegde waarde

Toegevoegde waarde ligt tegenwoordig niet meer in wat je weet, wat echt telt is wat je ermee doet. Bij Blue Legal onderscheiden we ons door onze manier van werken. Beter gezegd, onze manier van samenwerken. Wij zien onze cliënten namelijk als partners bij wie we meekijken en -werken in de onderneming. In onze ogen is dat dé manier om tot een succesvolle afloop te komen. U staat dus centraal. Niet de procedure.

Lange termijn

Echte oplossingen overleven de waan van de dag. Een goede visie en strategie zijn esseniteel voor succes en continuiteit van uw onderneming. Met u brengen wij die in kaart en zo zorgen wij voor duidelijkheid en zekerheid in uw organisatie. Of de verandering nu gaat om groei, inkrimping of koerswijziging. Dat doen wij zowel voor tech start-ups als gevestigde familiebedrijven. Onze mensen kennen de belangen en gevoeligheden en kunnen daar zowel mee omgaan als naar handelen. En daarmee de onderneming daadwerkelijk verder helpen.

Altijd bereikbaar

Korte lijnen, goede bereikbaarheid. Ons team van specialisten doet er alles aan om met concrete, heldere antwoorden te komen. En als we het even zelf niet weten, vragen we het een ander. Blue Legal heeft een sterk netwerk van specialisten in binnen- en buitenland die ingeschakeld worden waar nodig. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Transparantie

Blue Legal biedt vooraf duidelijkheid. Bij ons krijgt u inzicht in de verwachte kosten. Wij hanteren vaste prijzen voor veel voorkomende werkzaamheden en heldere tarieven voor maatwerk. De nodige zekerheid in onzekere tijden.

Verder dan juridisch

Een kantoor zonder drempels. De deur staat dus altijd open. De stap lijkt soms groot, maar u zult zien dat de oplossing dichterbij ligt dan u denkt. Wij weten als specialist als geen ander dat, naast het juridisch gelijk, ook het vinden van een oplossing heel belangrijk is. Met oog voor uw situatie. Met vertrouwen in een goede afloop.


KORTOM, onze 3C's! 

De veranderingen gaan razendsnel. Elke keer opnieuw een topprestatie leveren vereist een andere aanpak.

Creativiteit
Onze gespecialiseerde kennis is niet meer uniek, de creativiteit om daarmee de beste oplossing voor de klant bedenken is dat wel! 

Coöperatie
De toenemende complexiteit en snelheid vereist een goede samenwerking. Met de klant, tussen onze specialisten onderling én met andere specialisten. 

Communicatie
Aanpak en toonzetting zijn essentieel om de beste oplossing te bereiken. Soms kort en krachtig, een andere keer weloverwogen en bedachtzaam. Met steeds uw resultaat voorop. Want, wij weten als geen ander dat gelijk hebben nog steeds iets is anders dan gelijk krijgen. Door heel consequent onze principes te volgen, staan onze klanten er altijd beter voor.

 

Verlengde Poolseweg 40
4818 CL  Breda (NL)

BTW-nummer: NL818590014B01
KvK: 20148092

office@blue-legal.nl
  +31 (0) 76 521 35 36
  +31 (0) 76 564 91 89
Volg ons op: